Wat is CooLifting Beautygun?

HET CONCEPT

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op de gezichtsweefsels.
Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

DE RESULTATEN

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 8 weken bij je huidtherapeute. Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken.

DE TOEPASSING

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt:

Paradoxale vaatbeweging: Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop. Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.

Cryo-carboxytherapie: De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

Dé nieuwste anti-aging revolutie.

Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging, lifting, en stelt de behoefte aan een facelifting jaren uit.
Het toestel combineert CO2 met een infusie van hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen. De Coolifting beautygun is een intense behandeling van 5 minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsverzorging ingezet kan worden.

Hoe werkt het?

De Coolifting beautygun ‘schiet’ onder hoge druk hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen op uw huid. De beautygun werkt met een krachtige CO2- straal onder zeer lage temperatuur (-20 gradenC ). Hierdoor gaat een paradoxale vaatbeweging plaatsvinden en krijgt de dermis voedingsstoffen en gaan de fibroblasten (collageenfabriekje) in de huid opnieuw geactiveerd worden . 

Een behandeling met de Coolifting geeft onmiddellijk resultaat: de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

Waarom CooLifting?

De dermis bestaat  30% uit collageen. Al van ons 20 ste levensjaar neemt jaarlijks de productie van collageen af met 1% , waardoor je rond je 30 ste de eerste tekenen van veroudering begint  waar te nemen . De reden hiervan is dat de fibroblasten (collageenfabriekje) minder actief worden om collageen en elastine aan te maken . Je huid verliest zijn volume en stevigheid.

Waarom meerdere behandelingen?


Na iedere behandeling maken de fibroblasten nieuw collageen en elastine aan en worden deze terug op actief gezet zoals 10 jaar geleden . Door meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode wordt deze piek zo lang mogelijk aangehouden om zoveel mogelijk collageen en elastine aan te maken .

De 4 tot 6-wekelijkse onderhoudsbeurten zijn nodig omdat de huid zich elke 4 weken vernieuwt. De fibroblasten worden na verloop van tijd weer minder of  inactief met als gevolg huidveroudering , het blijft dus nodig om deze na de kuur te blijven stimuleren voor collageenaanmaak en de huidveroudering stop te zetten . Ook raden we het gebruik van de CooLifting Daily gel cream aan met een hoge dosis hyaluronzuur en vitamines om je huid van de de juiste actieve ingrediënten te voorzien.

Jouw huid heeft als het ware dat extra zetje nodig om er jong en fris uit te blijven zien.

Ook de instagram en facebook zijn coolifting benelux

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Een totale anti-aging kuur met de Coolifting beautygun bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken om je collageenaanmaak intensief te stimuleren . 

Op langere termijn worden de beste resultaten behaald als je iedere 4 tot 6 weken voor een onderhoudsbehandeling naar jouw huidspecialiste gaat.