CoolCell by CooLifting

Nieuw CooLcell By Coolifting

Tot nu toe was CooLifting een anti-aging behandeling van het gelaat , omdat CO2 ook prachtige resultaten geeft bij het welgekende probleem cellulite hebben de ontwerpers van CooLifting nu Coolcell ontwikkeld deze prachtige resultaten geeft bij cellulite en huidverstrakking

Wat is cellulite?

Cellulite , ook wel sinaasappelhuid genoemd  , ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt waardoor er een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt.

Door de slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet , afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor verhardt het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid die putjes vertoond. Dit komt voor vooral voor op de bovenbenen , billen , maar in sommige gevallen ook op de buik of armen.

Hoe werkt CooLcell?

De CooLifting gun projecteert een sterke CO2 stroom op het door de cellulite aangetaste huid met een zeer lage temperatuur en hoge druk gecombineerd met een hoge concentratie actieve ingrediënten . De CO2  en actieve ampulle zorgt ervoor dat er zuurstofrijk bloed naar de oppervlakte  van de huid komt waardoor de slechte bloedcirculatie afneemt en zo vet , afvalstoffen en vocht  wel kunnen afgevoerd worden. De huid gaat ook meer collageen en elastine gaan aanmaken wat zorgt voor een strakkere huid.

Happy Customers

Een kuur bestaat uit 8 behandelingen en geeft prachtige resultaten . Bij iedere behandeling in het instituut krijg je ook nog een thuisgebruik creme mee die nog verder gaat zorgen dat de afvalstoffen kunnen afgevoerd worden.

Waarom CooLcell?

CoolCell is wetenschappelijk getest , veilig en geeft spectaculaire resultaten.

Wat voel je tijdens en na de behandeling?

De behandeling is pijnloos. De druk , temperatuur en het insluizen van de actieve ingrediënten zijn technisch gestuurd en zorgen niet voor een onaangenaam gevoel.. De nabehandeling crème krijg je wekelijks mee van de behandelaar en moet je dagelijks aanbrengen bij voorkeur voor het slapen gaan.